040 528 1651
Rakentaminen Oulun alueella
Toteutamme rakentamiseen liittyvät projektit alusta loppuun saakka ja tarvittaessa myös avaimet käteen -periaatteella. Oulun Laaturakennus Oy tuottaa rakentamisen joko tuntityönä tai urakkasopimuksella.

Olemme pieni yritys, mutta meillä on joustavat ja laadukkaat palvelut! Kattavan yhteistyöverkostomme kautta saat meiltä kaikki rakennusalan työt. Suurempia rakennusprojekteja on huomattavasti helpompi hallinnoida, kun on vain yksi yritys, johon pitää yhteyttä.

Laajennukset

Laajennamme jo olemassa olevia rakennuksia. Voimme laajentaa esimerkiksi asuintaloja, piharakennuksia ja halleja. Laajennuspalveluumme kuuluu myös jo erilaisten asuinkelvottomien tilojen muuttaminen asuinkelpoisiksi.

Meillä on runsaasti kokemusta muun muassa rintamamiestalojen ullakkojen laajentamisesta asuintiloiksi.

Ulkorakennukset

Rakennamme monenlaisia ulkorakennuksia asiakkaan toiveiden mukaisesti suoraan piirustuksista tai räätälöitynä. Olipa tarpeesi sitten roskakatos, varasto, terassi taikka esimerkiksi autokatos – me rakennamme sen.

  • Varastot
  • Katokset
  • Taloyhtiöille, kotitalouksille

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Kun kiinteistösi on remontin tarpeessa, ota yhteyttä Oulun Laaturakennukseen. Kokeneet ammattilaisemme toteuttavat laadukkaat remontit kilpailukykyiseen hintaan sekä tarvittaessa myös yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Ota yhteyttä, jotta voimme yhdessä suunnitella sinun tarpeisiisi parhaiten sopivan remontin. Toteutamme valmiin suunnitelmasi tarkasti ohjeita noudattaen, tai halutessasi olemme mukana suunnittelemassa remonttia kanssasi alusta loppuun.

Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi