040 528 1651
Sauna- ja kylpyhuoneremontit sekä laatoitustyöt Oulun seudulla.

Onko kylpyhuoneen tai saunan remontointi ajankohtaista? Oulun Laaturakennus Oy suorittaa niin pienet kuin suuretkin märkätilojen uudistukset luotettavasti ja asiantuntevasti.

Kylpyhuoneen remontti on ammattilaisen tehtävä

Märkien tilojen, kuten kylpyhuoneen ja saunan remontointiin kannattaa ehdottomasti palkata alan ammattilainen, joka osaa toteuttaa visiosi huolellisesti ja turvallisesti. Näin vältyt ikäviltä yllätyksiltä, kuten vesivahingoilta ja kosteusvaurioilta. Teemme kylpyhuoneremontit ja saunaremontit suunnitelmallisesti alusta loppuun. Voit luottaa rautaiseen ammattitaitoomme, oli kyseessä sitten pieni tai suuri uudistus.

Kylpyhuoneen tai saunan uuden ilmeen toteuttaminen käy jo aivan pienilläkin muutoksilla, kuten paneelien tai laatoituksen vaihtamisella. Uusilla materiaaleilla voidaan saada aikaa yllättävänkin suuri muutos. Kauttamme onnistuvat toki yhtä lailla myös suuremmat remontoinnit. Meiltä saat kokonaisvaltaisen ja yksilöllisen palvelun aina valaistuksesta vesieristykseen ja viimeistelyyn. Palveluihimme kuuluvat muun muassa sähkötyöt, lattialämmityksen asennus, kalusteasennukset, putkityöt sekä laatoitus. Meiltä saat halutessasi saunan lauteet mittatilauksena yksilöllisten toiveidesi mukaan.

Märkätilojen remontin huolellinen suunnitteleminen on avainasemassa onnistuneen ja kestävän lopputuloksen aikaan saamisessa. Voit nauttia remontin tuloksista huoletta seuraavat vuosikymmenet. Meillä on vuosien kokemus kaikenlaisista remonttikohteista. Osaamme arvioida kohteesi mahdollisuudet ja tarpeet asiantuntevasti. Toteuttamamme kylpyhuone- ja saunaremontit kestävät aikaa.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopivat kylpyhuone- ja saunatilat!

Laatua jo vuodesta 2001

Oulun Laaturakennus Oy on vuonna 2001 perustettu rakennus- ja remonttialan yritys. Meillä on vankka kokemus niin suurista kuin pienistäkin remontointi- ja rakennuskohteista. Meidän kauttamme saat niin laadukkaat huoneisto-, keittiö-, sauna- kuin kylpyhuoneremontit. Lisäksi remontoimme ammattitaidolla myös liiketilat, laajennamme olemassa olevia rakennuksia sekä rakennamme uudiskohteet ja ulkorakennukset. Voimme toteuttaa koko rakennusprojektin alusta loppuun avaimet käteen-periaatteella. Toimimme niin tunti- kuin urakkasopimuksellakin. Yhteistyöverkostomme avulla toteutamme kaikenlaiset rakennus- ja remontointityöt. Tilatessasi työn meidän kauttamme sinun on helpompi hallita koko rakennusprojektia.

Halutessasi autamme sinua suunnittelemaan projektisi, mutta suoritamme työn mielellämme myös valmiiden suunnitelmien pohjalta. Yrityksemme pienen koon ansiosta pystymme palvelemaan asiakkaitamme yksilöllisesti ja joustavasti. Saat meiltä aina henkilökohtaista palvelua. Oulussa sijaitseva yrityksemme palvelee myös lähialueilla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää – odotamme innolla remonttikohteesi uudistamista tai kokonaan uuden rakentamista!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Kun kiinteistösi on remontin tarpeessa, ota yhteyttä Oulun Laaturakennukseen. Kokeneet ammattilaisemme toteuttavat laadukkaat remontit kilpailukykyiseen hintaan sekä tarvittaessa myös yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Ota yhteyttä, jotta voimme yhdessä suunnitella sinun tarpeisiisi parhaiten sopivan remontin. Toteutamme valmiin suunnitelmasi tarkasti ohjeita noudattaen, tai halutessasi olemme mukana suunnittelemassa remonttia kanssasi alusta loppuun.

Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi